Регион

„Европът 2005“ ООД ще строи пътищата в ивайловградско

Път, илюстрация„Европът 2005“ ООД спечели обществената поръчка с предмет: „Основен ремонт и рехабилитация на общински пътища през 2012 година“, съобщават от община Ивайловград. 

След като получи най-висока оценка по критерия „Икономически най-изгодна оферта“ и съответно най-висока комплексна оценка, на „Европът 2005“ е възложена работата по ремонт и поддържане на пътната настилка на 4 участъка. Пътищата в зона Ивайловград, Драбишна, Славеево, Ламбух са първите предвидени за ремонт. Ще се работи и по шосетата в зона Свирачи, Орешино, Белополяне, Долно Луково, Мандрица.

Асфалтът на зона Белополци, Покрован, Черни рид, Плевун, Кондово също е част от заложените в рехабилитационната програма маршрути. Ще бъде ремонтирана и пътната мрежа в град Ивайловград.

Максималната стойност на поръчката е 381 900 лв. като част от парите за ремонта на общинските пътища идват от субсидия от Републиканския бюджет, другата част са собствени средства на общината.

Останалите 4 фирми, участвали в процедурата могат да обжалват решението пред Комисията за защита на конкуренцията в 10 дневен срок.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button