Регион

Двама пострадаха при катастрофа в Харманли

Двама шофьори са пострадали вчера при катастрофа в Харманли, съобщават от полицията.

В 13:20 часа на кръстовището между улиците „Асен Златаров“ и „Алеко Константинов“ 24-годишен мъж от кърджалийското село Жълтуша с лек автомобил Мерцедес не се е съобразил със знак „Стоп“ и се е ударил в лек автомобил Дачия, управляван от 63-годишен харманлиец.

Леко са пострадали и двамата водачи, които са прегледани и са освободени за домашно лечение.

Пиян шофьор пък е причинил пътно произшествие с материални щети в тополовградското село Орешник. В 14 часа 58-годишният мъж от селото е управлявал товарен Фиат по улица „Георги Димитров“ и при излизане от десен завой е загубил контрола му. Той е навлязъл в насрещната лента за движение и е ударил лек автомобил Сузуки, шофиран от 40-годишен тополовградчанин.

Дрегерът на шофьора на товарната кола е показал наличие на 2,12 промила алкохол и е задържан до 24 часа.

Вчера около 17 часа в димитровградското село Черногорово е задържан 43-годишен харманлиец, който е шофирал влекач Рено с прикачено полуремарке след употреба на метамфетамин.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button