Регион

Интензивен трафик от камиони, 10 км опашка на границата

10-километрова колона от товарни автомобили се е образувала преди ГКПП „Капитан Андреево“, сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Колоната започва малко след Свиленград и свършва до отбивката за паркинг „Генералово“, където полиция пренасочва камионите да изчакват на старото шосе към Капитан Андреево.

В същото време паркингите преди граничния пункт са пълни и не могат да поемат целия трафик, пътуващ към южната ни съседка.

ОпашкаПо данни на Агенция „Митници“ през последното денонощие на ГКПП „Капитан Андреево“ са обработени 2 910 товарни автомобила, като от тях 1 546 са на изход към Турция.

ОпашкаЦифрата е обичайна, работят всички възможни трасета, но трафикът е изключително интензивен. Това се дължи на забавянето на пратките по време на празниците през последните няколко седмици. От Митниците коментираха пред Haskovo.info, че вероятно до утре колоната ще бъде стопена.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button