Избори 2024 - Предизборни публикации

Пълна зала посрещна лидерите на Промяната в Хасково

Вчера, 28.05.2024 г. от 18 ч. пред препълнената зала на НТС в Хасково се състоя открит разговор с лидерите на Продължаваме Промяната – Асен Василев, Кирил Петков и академик Николай Денков, граждани от Хасково и жители от цялата област.

Модератор на събитието бе министърът на културата в кабинета Петков – Атанас Атанасов. Сред присъстващите бе и кандидатът за евродепутат от Продължаваме Промяната – Деница Симеонова.

Презентацията на гостите продължи повече от три часа и половина, като беше акцентирано върху успехите на кабинет Денков, сред които безплатните лекарства за сърдечно болни, увеличените помощи за младите семейства, безплатните детски градини, пристигането на медицинския хеликоптер за спешна помощ, допълнителните програми за спорт и изкуство в училище и увеличените многократно бюджети за общините в областта.

ИзбориПрисъстващите имаха възможност да задават въпроси по най-наболелите теми, които ги вълнуват. Възможността за дискусия видимо се хареса на публиката, която остана за лични снимки и разговори с гостите на града малко след 21:30 ч.

ИзбориОрганизацията на събитието пое изцяло местната структура на партията под ръководството на инж. Лозко Лозев и Атанас Атанасов, които заедно с други познати в областта кандидати, са част от лицата на Продължаваме Промяната-Демократична България в листата за парламент.

ИзбориЛидерите на Промяната похвалиха отличната организация на събитието и благодариха на хората за препълнената зала. Асен Василев се обърна с призив към хората, да гласуват активно и за местните избори, които ще се проведат на 23 юни 2024 г.

Избори„Добрата новина за Хасково е, че имате втори шанс да изберете общински съвет, който ще работи за всички вас, а няма да работи за роднините, татко, братко и т.н.“, каза Василев, бурно аплодиран от симпатизантите на Промяната в родния си град.

Избори

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button