Регион

Демонстрираха пред студенти щателна проверка на границата

Митнически служители демонстрираха в реално време пред студенти извършването на щателна проверка на стоки, превозвани с товарен автомобил на ГКПП „Капитан Андреево“, съобщават от Агенция „Митници“.

Практически занятия по програма „Митнически и данъчен контрол“ за магистри от Стопанския факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ се проведоха на 25 и 26 май 2024 г. от митническите служители от Митнически пункт „Капитан Андреево“ и Митническо бюро „Свиленград.

На „Капитан Андреево“ студентите се запознаха с различни видове митнически документи и митническите режими „Допускане за свободно обращение“, „Транзит“ и „Износ“. Във фокуса на обучението беше и работата на служителите от митническото бюро в Свиленград.

ПроверкиПредставена беше дейността на Митниците на граничния пункт, както и тази на МВР, Българската агенция по безопасност на храните и НАП.

Практиката е в резултат на сключеното партньорство между Агенция „Митници“ и СУ „Св. Климент Охридски“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button