Хасково

Увеличиха с левче билетчето до София, Бургас и Варна

Автобуси, илюстрацияОт началото на тази седмица цената на билетите по междуградските линии Хасково – София, Хасково – Бургас и Хасково – Варна вече са с левче по-скъпи, съобщи за Haskovo.info собственикът на фирма „Арда тур“ Себахтин Исмаил.

Така придвижването до столицата с автобус вече струва 22 лева, толкова е и цената на билета до Бургас. С 4 лева повече струва превозът с автобус до Варна.

„С колегите сме единодушни, че ако горивото скочи с още около 7-8%, каквито са прогнозите, цената на билета ще трябва отново да се увеличи„, допълни Исмаил.

Следващата седмица ще бъдат актуализирани и цените по линиите за Габрово, Велико Търново, Русе и Пловдив. Те също ще скочат с левче. 

По-високите цени няма да доведат до отлив на пътници, тъй като се повишават цените на всички горива, а това ще накара хората да спрат колите си, тъй като пътуването с тях ще бъде нерентабилно.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ksugt
ksugt
23.08.2012 18:04 18:04

с влака е в пъти по-евтино

Back to top button