Хасково

Специалисти прегледаха безплатно деца от Хасково

Лекари на Клиниката по детска хирургия към Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Св. Георги“ в Пловдив прегледаха безплатно деца от Хасково.

Това стана по време на Дните на детската хирургия в Хасково, за които Haskovo.info писа. В доброволната акция участва и началникът на клиниката проф. д-р Пенка Стефанова.

Малките пациенти получиха обстоен преглед и квалифицирана помощ, като бе предложено своевременно лечение и операции, които ще предотвратят усложнения, съобщиха от здравното заведение. Лекарският екип установи различни хирургични заболявания, включително хернии, вродени аномалии, кисти и др.

Инициативата се провежда за втори път поради големия интерес от страна на родителите. Тя подчертава важността на редовните медицински прегледи и необходимостта от ранно откриване на здравословни проблеми при децата, за да се осигури навременна интервенция и по-добро качество на живот, казват медиците.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button