Регион

Бременна жена пострада при катастрофа в Харманли

Линейка33-годишна ивайловградчанка, бременна в пети месец, е с охлузвания в областта на таза след катастрофа, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Инцидентът е станал вчера около 10:20 часа на кръстовището между улиците „Балкан“ и „Алеко Константинов“ в Харманли.

Пострадалата е пътувала в лек автомобил „Опел“, управляван от 37-годишен ивайловградчанин. Мъжът не спрял на знак „Стоп“, отнел предимството на товарен автомобил „Форд“ и двете коли се ударили. 

Бременната жена е настанена в харманлийската болница. Няма опасност за нея и за плода, уточняват от полицията. 

През изминалото денонощие униформените са задържали трима мъже, шофирали в пияно състояние. В Хасковския арест са двама младежи на 20 и 23 години. Те са застанали зад волана съответно с 1,75 и 1,67 промила алкохол в кръвта.

В РУП-Ивайловград е образувано бързо производство срещу 28-годишен жител на с. Черни рид. Той е шофирал колата си с 1,87 промила алкохол в кръвта. Тримата нарушители са задържани за 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button