Регион

Мъж и жена пострадаха при катастрофа край Сираково

Шофьор и спътничката му са пострадали вчера в пътно произшествие на разклона за село Сираково, община Минерални бани, съобщават от полицията.

В 5:30 часа 29-годишен от село Големанци се е движил с лек автомобил Фолксваген, на десен завой е загубил контрола, излязъл е от пътя и се е ударил в крайпътен имот. Освен него е пострадала и возещата се на предната седалка в колата 21-годишна жена от село Въгларово. На водача е съставен акт.

38-годишен шофьор на товарен автомобил Фолксваген е задържан вчера в Хасково. Той е спрян за проверка на пътен възел „Орфей“, като е отказал да бъде тестван с технически средства.

В димитровградското село Добрич е спрян 47-годишен мъж с електрическо УТВ без регистрационни табели. В ивайловградското село Железино е установен мъж, който управлявал лек автомобил Фолксваген с прекратена регистрация.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button