Регион

Откриха 12 кашона със сексуални стимуланти в камион със замразена риба

Над 5 800 контрабандни таблетки и сашета за стимулиране на полова мощ, превозвани за Германия, задържаха митнически служители на ГКПП „Капитан Андреево“, съобщават от Агенция „Митници“.

На 24 май на пункта пристигнал товарен автомобил, като турският шофьор е представил редовни документи за превозваната стока – замразена риба, от Турция за Германия.

Колата е селектирана за щателна митническа проверка. В най-отдалечената от вратата вътрешна част на товарното помещение са били укрити по метода „тапа“ 12 кашона, пълни с различни препарати за полова мощ. Общото количество на задържаните сексуални стимуланти е 1 620 таблетки и 4 279 сашета.

Шофьорът на камиона е посочил в обясненията си, че лекарствата са негови и ги е купил на черния пазар в Истанбул, за да ги пласира на по-високи цени в Германия.

Контрабандната стока е задържана. На шофьора е съставен акт по Закона за митниците.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button