Регион

Ремонтират пътя Хасково – Харманли в сезона на гастарбайтерите

Ремонт на пътяРемонт на пътя Хасково – Харманли започна Областното пътно управление. Ще бъдат запълнени дупки и частично асфалтирани най-лошите участъци от шосето, каза пред Haskovo.info шефът на управлението Живко Боговски.

Ремонтните дейности днес са в района между селата Динево и Стойково. Най-напред се изрязва стария асфалт в предвидените за ремонт участъци, а след това се запълва с новата смес.

Заради натоварения трафик движението на моменти е затруднено. На място работници регулират потока от автомобили и пропускат последователно в двете посоки през няколко минути.

От Областното пътно управление не успяха да обяснят кои други пътища в Хасковско са предвидени за ремонт това лято. Обясниха само, че първокласната и второкласна пътна мрежа ще бъде преведена в нормално състояние за експлоатация.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Niko
Niko
23.08.2012 16:15 16:15

За пореден път се правят половинчати ремонти.Точно по осевата линия има незапълнени процепи,които през зимата ще станат трапове.Изхода към пътя до разклона за Стамболийски е осеян с дупки-подминаха го.Кой ги контролира тези не е ясно.Стърчат някави работници,махат като малоумни,надвикват се с движението-уж регулират.Поне стоп-палки да им бяха дали и някакво „Уоки-токи“ та да се чуват. Бойко може да се скъсва да реже ленти,ама поне за откриването гледа да е наред всичко, а тук нищо и половина. И януари пак винетки, и данъци, и шарнири и пак ремонт през лятото в най-големия трафик…………..

Back to top button