Регион

Мартина Козалиева стана Мис Любимец 2012

Мис Любимец14-годишната Мартина Козалиева е победителка в таз годишния конкурс „Мис Любимец 2012“, съобщават от общинска администрация.

Момичето успя да грабне журито и публиката със своите перфектни физически данни, грация, финес и излъчване. За нейни подгласнички бяха избрани Кристина Делева и Николета Вангелова.

Организаторите на конкурса община Любимец, НЧ „Братолюбие – 1884“, басейн „Рай“ и спонсорите на шоуто осигуриха богат награден фонд.

Мис ЛюбимецПобедителката получи 400 лв., за второ място паричната награда бе 300 лв., а за трето – 200 лв. Победителките получиха бижу на Сваровски и козметични продукти. 

За короната „Мис Любимец 2012“ се състезаваха общо единадесет момичета на възраст от 14 до 18 години. Всяка една участничка показа класа и бе достойна за приза.

Състезанието се проведе в три кръга. В първи кръг претендентките излязоха по роби и по време на дефилето носиха в ръце си светещи лотоси, които пускаха от всички страни на басейна. Във втория кръг момичетата се представиха по бански костюми, а в трети – с официално облекло.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
555
555
23.08.2012 21:48 21:48

нагласена работа беше този конк*рс

Back to top button