Хасково

Опитаха да спасят котка, паднала във вентилационната шахта на Бизнесцентъра

СпасителиКотка, попаднала във вентилационната шахта на Бизнесцентъра, издирват от вчера спасители от Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението“.

Снощи около 22:10 на спешния телефон хасковлийка е подала сигнал за бедстващото животно, което мяукало от няколко дни. Заради тъмницата спасителите не могли да извадят от шахтата четириногото. Тази сутрин те отново се върнаха на място, за да довършат спасителната операция.

Въпреки усилията им обаче се оказа, че за да проникнат във вентилационната шахта трябва да направят разходи за хиляди левове. Докато умували обаче котката спряла да мяука. Спасителите предполагат, че тя е успяла да излезе и операцията по спасяването на четириногото бе прекратена.

В ранния следобед днес читатели на Haskovo.info сигнализираха, че котето отново е започнало да мяука.

Спасители

Шахтата

Спасители

Боклуците в шахтата

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
animal
animal
25.08.2012 5:33 5:33

I kakvi sa tiq razhodi za hilqdi levove?V Amerika ili drugite beli darjavi nqkoi smqta li razhodite za spasqvane ma bedstvashyo jivotinche?Spasiteli drun drun kuhi leiki

animal 2
animal 2
26.08.2012 19:21 19:21

da pravilno tova sa grajdanska za6tita pazi boje da ti triabva pomo6t ot tiah

Back to top button