Спорт

Бадминтонисти от 16 клуба на държавно първенство в Хасково

64 бадминтонисти от 16 клуба участват на Държавния личен шампионат за младежи и девойки под 19 години в спортна зала „Спартак“ в Хасково.

Първенството е от петък до неделя, като днес преди обяд се играха четвъртфиналите във всички дисциплини, а от 15 часа започват полуфиналите.

От БК „Хасково“ участват 9 бадминтонисти, а от БК „Ракет“ – Хасково – 3.

БадминтонМеждувременно Гергана Павлова и хасковлийката Таня Иванова достигнаха до втория кръг на двойки жени на международния турнир по бадминтон в германския град Бон, съобщават от федерацията.

БадминтонИванова и Павлова, които са поставени под номер 3️ в схемата, победиха на старта представителките на домакините Нина Бекер и Луиза Марбургер с 21:13, 21:14 за 25 минути. Във втория си мач Павлова и Иванова отстъпиха пред И Ен Хсие и Жо Хсуан Ко (Китайско Тайпе) със 17:21, 8:21 за 25 минути.

В дисциплината единично жени Гергана Павлова отстъпи в първия кръг след като не успя да преодолее квалификантката Ананя Правин (Индия) и завърши с резултат 11:21, 17:21 за 33 минути.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button