Спорт

И Виктория Бобева без медал на Световното по борба

Виктроия Бобева, архивМладите борци от региона останаха без медали от Световното първенство за кадети в Баку, след като днес и последният ни представител отпадна от надпреварата за отличията.

Надеждата ни в категория до 70 кг Виктория Бобева, която е възпитаничка на клуб „Димитровград“, загуби още на старта от унгарката Ева Хемек с 1:2 /1:0, 0:1, 0:1 в отделните части/ – съобщиха от федерацията по борба. Тъй като съперничката на Вики загуби следващата си среща, тя не успя да изтегли димитровградчанката в репешажите за бронза.

Още в първия ден от световното съотборникът й Димитър Иванов отстъпи с 0:2 /0:9, 0:6/ на монголеца Куягбаатар в категория до 50 кг и остана далеч от призовото класиране.

Най-добре в азербайджанската столица се представи състезателят на хасковския клуб „Ангел войвода“ Георги Ванчев, който завчера стана пети при 85-килограмовите. Ученикът от местното Спортно училище победи на репешажа японеца Тайра Сонода с 2:0 /3:1 3:2/, а в „малкия финал“ изпусна бронза срещу иранеца Шахбазигазвар като отстъпи с 0:2 /0:6, 0:2/.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button