Регион

Изгоряха две къщи в симеоновградското село Навъсен

Пожар, илюстрацияДве къщи са изгорели в Симеоновградско в събота, съобщават от Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението“.

Около 2:45 часа вчера е регистриран първия инцидент. От навес, пълен с неупотребявани вещи, се подпалила къща в село Навъсен. Първа дима усетила дъщерята на собственика. Тя започнала да вика и разбудила спещите обитатели на горящата къща, които успели да се отърват невредими. Три екипа огнеборци са се включили в гасенето на пламъците. Изгорял е покрива на къщата – 70 кв.м. и покъщнина.

Два часа и половина по-късно е пламнала друга къща в село Навъсен. В гасенето на пламъците са участвали 4 екипа пожарникари. Помощ е казал и местен земеделски производител, който осигурил водоноска. Изгорял е покривът на жилището, който е 170 кв.м., покъщнината на собственичката и 50 бали фураж.

Причините и за двата пожара са в процес на изясняване.

Вчера са регистрирани още 7 пожара без материални загуби в сухи треви в общините Хасково, Харманли, Стамболово и Симеоновград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button