Любопитно

Школата по етнография с награди от три конкурса

Децата от школата по етнография, история и народно приложно изкуство с ръководител Нели Арнаудова при Младежкия център в Хасково спечелиха награди от 3 национални конкурса.

На националния конкурс „Бог е любов“ първо място спечели Зара Янева в 10 клас в направление „Приложни изкуства“. Зара е единствената класирана ученичка от Хасковска област и тя става носител на националната стипендия за изявени деца.

Националният конкурс „Безброй рецепти за успех“ се проведе в категориите Приложно изкуство с тема „Шарена софра – на гости в моя роден край“, Фото изкуство с тема „Забравените кътчета на България“, Компютърни рисунки с тема „Където пикселите срещат креативността“

НаградиГрупа от 5 участници от школата участваха в надпреварата в Категория I – Приложно изкуство, с тема „Шарена софра – на гости в моя роден край“, където заеха 3 място.

НаградиВ национален конкурс с водещи теми „Моят любим национален герой“ и „Човекът – свободен и независим“ двамата участници от школата се представиха достойно. Мартин Чернев от 9 клас е класиран на първо място за есето си „Изборът“, а Божидара Чернева от 11 клас получи поощрителна награда за презентацията си „Васил Левски в моя роден край“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button