Хасково

Сигнал за бомба затвори бензиностанция в „Орфей“

отцепения районСигнал за поставено взривно устройство вдигна тази сутрин на крак полицията в Хасково. В 9:02 минути анонимен мъжки глас позвънил на телефон 112 и съобщил, че на бензиностанцията на „Шел“ в квартал „Орфей“ има бомба, след което веднага затворил.

Полицията светкавично евакуирала служителите на бензиностанцията и на фирма“Скай такси“, чийто офис се намира в същата сграда. Шефът на таксиметровата фирма Иван Иванов, който дошъл на работа към 10 часа, коментира пред Haskovo.info, че не смята, че анонимният сигнал е дело на негови конкуренти в бизнеса.

Районът на бензиностанцията бе отцепен от пристигналите на място криминалисти и служители на сектор „Борба с организираната престъпност“. При извършения от тях оглед взривно устройство не бе открито – потвърдиха по-късно от областната полицейска дирекция.

Междувременно криминалистите са установили, че неизвестният засега терорист се е обадил от уличен телефон в района на Автогарата в Хасково. Взети са дактилоскопски отпечатъци, които ще помогнат за установяване самоличността на извършителя.

отцепения район отцепения район
отцепения район отцепения район

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button