Регион

Камери в дома на убития в Симеоновград са заснели престъплението

С помощта на видеонаблюдението в дома на жертвата е разкрито вчерашното убийство в Симеоновград, съобщават от полицията ден по-късно.

Както Haskovo.info писа, 38-годишен мъж уби 60-годишния си баща в къщата им и след това се самоуби, като се хвърли под влак.

Сигналът е получен около 11:15 часа от 45-годишния машинист на товарния влак. Той съобщил, че е блъснал човек при километър 258 по линията от Симеоновград за Харманли. Машинистът разказал, че когато влакът се приближил към мъжа, стоящ до жп линията, той скочил пред локомотива и от удара е починал на място.

Тестовете за алкохол и наркотици на машиниста са отрицателни. Тялото на загиналия е транспортирано в съдебна медицина в Хасково.

По-късно същата вечер, около 20 часа е получен сигнал от 66-годишен мъж от Симеоновград, че в къщата си в града е намерил 60-годишния си брат починал с порезна рана на врата. По тялото му и около него имало много кръв. Извършени са огледи в присъствието на съдебен лекар.

От камерите в дома на жертвата е установено, че той е убит от сина си, който се е хвърлил под влака. Изясняват се мотивите за убийството.

Трагедия с два трупа в Симеоновград

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button