Хасково

Кампанията „Подари надежда вместо цвете“ подкрепя 8-годишната Никол

Инициативата „Подари надежда вместо цвете“ ще подкрепи благотворителната кампания за спешното набиране на средства за 8-годишната Никол от Хасково.

Основоположникът на проявата Мина Мутафова се е обърнала с молба към кмета Станислав Дечев за подкрепа, съобщават от общината.

„Сега усилията на всички ни са насочени към малката Никол и помощта, която всеки от нас може да окаже на семейството на детето. Аз знам, че хората в Хасково сме милосърдни и добри, затова съм убеден, че всеки от нас ще дари, според възможностите си, и ще отправи най-силните молитви, за да бъде излекувана Никол“, каза Дечев.

Градоначалникът и Мутафова отправят своя апел към всички деца и родители в последния учебен ден да подарят едно цвете на любимите си учители, но по-голямата част от средствата, които са предвидили за красиви букети, да ги дарят за малката Никол и нейното лечение. В „Дари надежда вместо цвете“ ще се включат и служителите на Община Хасково, които ще направят дарения. От кметството ще поставят и дарителски кутии за Никол в касовите салони.

„Дари надежда вместо цвете“ стартира през 2017 година. Тогава, в качеството си на областен управител, Станислав Дечев подкрепи кампанията. Благодарение на инициативата и активната работа на Мина Мутафова и всички дарители с добри сърца от Хасково и региона беше оказана помощ на четири деца.

Никол е на 8 години и учи в ОУ „Св. Климент Охридски“. Диагнозата й е малигинен солитарен фиброзен тумор. Момиченцето вече е на лечение в Турция, но родителите нямат възможност да посрещнат разходите по предстоящото лечение.

ПОДКРЕПЕТЕ НИКОЛ с дарение с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или по IBAN сметка: Банка: Алианц Банк България
IBAN: BG36BUIN95611000739743
BIC: BUINBGSF
Получател: Фондация Павел Андреев
Основание: Дарение за Никол Георгиева

Спешно събират средства за лечението на малката Никол

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button