Регион

Неправоспособен шофьор в кома след катастрофа

Мотоциклетист, илюстрация37-годишен димитровградчанин е в кома и с черепно-мозъчна травма след катастрофа, съобщават от Областната дирекция на МВР – Хасково.
Тази нощ около 00:10 часа мъжът подкарал мотоциклет „Хонда“ заедно с 36-годишен спътник.

Поради движение с несъобразена скорост на ляв завой  пострадалият загубил контрол над управлението, излязъл в дясно по посока на движението и се  ударил в бордюр.  Последвало падане на двамата от Хонда-та. 

37-годишният димитровградчанин е настанен в болница с опасност за живота. Возещият се на мотоциклета мъж е със счупена дясна ръка и комоцио, без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

В ареста пък е 54-годишен мъж от Хасково. Срещу него е образувано бързо производство за това, че е седнал зад волана след употреба на алкохол. Проверката с „дрегер“ е установила, че мъжът управлява колата с 1,53 промила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button