Хасково

Теч тормози хасковлии вече две седмици

ВиК авариятаДве седмици вече по ул. „Асенова крепост“ в отсечката между улица „Георги Кирков“ и Езиковата гимназия има теч на вода.

„Сигнализирахме ВиК – Хасково, дойдоха, огледаха и си тръгнаха„, коментираха живеещи на улицата.

След като Haskovo.info се свърза с водното дружество от там са изпратили екип на място, обясни Добромир Митев, който в момента замества началника на район Хасково. Работниците обаче не успели да определят къде е точно мястото за разкопаване с наличната техника.

„Причината е, че е много шумно и техниката не може да улови аварията“, коментира Митев. Той обеща, че тази вечер, когато е по-тихо, екипите на ВиК ще отидат отново на ул. „Асенова Крепост“, за да установят къде е спуканата тръба. Ако успеят най-късно утре аварията ще бъде отстранена, а течът, който тормози хасковлии от две седмици – спрян.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
vik
vik
30.08.2012 14:08 14:08

A na yl. ROSICA techa e ot dva meseca…..

......
......
30.08.2012 19:19 19:19

а на ул.Светлина теча е от две години.

haskovo
haskovo
01.09.2012 13:17 13:17

На улица Враца теч,и фекални води се изливат директно на самата улица вече 45 години,вие говорите за някакви си 2 месеца, 2 години,ако не вярвате отидете да видите за да се уверите.Общината не взема никакви мерки

Back to top button