Хасково

Търговци и клиенти: Рано е за тетрадки и чанти

ТетрадкиВсе още не е започнал сезонът за купуване на ученически пособия, единодушни са хасковски търговци. Получаването на нова стока ще е най-рано в началото на септември, а учениците започват да купуват едва след първия учебен ден.

Тази година не се очаква поскъпване на тетрадките. Цените варират между 35 стотинки до 8 лева, в зависимост от вида на листите и кориците.

Продавачите предупреждават за бума на китайски стоки, които стават по-масови и подбиват цените на качествените пособия всяка година. За добри производители се спрягат българските, италианските, френските и немските компании. Учениците са много придирчиви към своите тетрадки, но клонят към по-евтините. Най-купувани са тези с вестникарска хартия, с корици с герои от филми и известни личности.

При ученическите чанти няма разлика в цените и моделите от миналата година. Цените стигат до 40 лева. За по-малките раниците с любими анимационни герои са хит, а розовото за момичетата е на задължително. Чантите през рамо са най-търсени от прогимназиалните ученици. Гимназистите предпочитат изчистени модели.

 Тетрадки  Тетрадки

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
30.08.2012 15:55 15:55

А трябва да е така http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151120295109448&set=a.158646489447.113930.1583 43549447&type=1&theater
Ботев по литература, Паисий по български език, Левски по история и т.н.

Back to top button