Хасково

БСП: Държавата толерира само големите общини, реформите са спрели

Емилия Масларова, архивУправлението на ГЕРБ не работи за хората, реформите са спрели във всички сфери, особено тревожно е е положението в здравеопазването. Държавата толерира само големите общини, дисбалансът между регионите все повече се увеличава. Това каза на пресконференция днес наскоро избраният председател на Областния съвет на БСП Стефан Танев.

БСП има потенциал, който трябва да активира за затвърждаване на позициите на социалистите на предстоящите избори. Хората търсят диалог и на тази основа ние ще покажем нова политика, допълни още Танев.

В момента текат консултации с общинските структури на БСП, след което ще бъдат избрани заместник- председатели и секретар на Областния съвет на партията, стана ясно на пресконференцията.

През новия политически сезон нашите приоритети са обсъжданията на държавния бюджет за 2013 година, изборният кодекс и референдума за АЕЦ „Белене“, посочи народният представител Емилия Масларова.

Експерти ще обясняват на гражданите защо е необходима за енергетиката на страната централата, екипът ще посети и Хасково.

Ние не приемаме забавянето на изплащането на пенсиите заради празниците, подчерта Масларова.  Депутатите от „Коалиция за България“ подготвят предложения за пенсиониране и при ненавършена възраст, а също настояват за изплащане на 150 лв. компенсация на всички пенсионери заради поскъпването на живота.

Горчи ми, каза  Масларова в отговор на журналистически въпрос как ще коментира нашумялата реплика на Антон Кутев, че социализмът се предава по полов път или по наследство – като СПИН. Хората са чувствителни към думите и трябва да внимаваме какво говорим, допълни  депутатката.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button