Спорт

US баскетболистки очаровани от Хасково

Американски баскетболисткиТри американски баскетболистки пристигнаха днес в Хасково. Те ще играят за възродения женски баскетболен тим, който се събира в събота за първа тренировка под Ямача.

Тония Гърти, Сюзън Лестър и Джесика Кох споделиха, че са очаровани от града и хората му, които ги гледали с интерес. Спирали ги дори и фенове, които се интересували кога могат да ги видят в игра.

И за трите баскетболистки идването в Хасково не е авантюра, а стъпка нагоре в кариерата. Момичетата вече са преминали медицински прегледи и са амбицирани да се представят по най-добрия начин в предстоящите мачове. Тония и Джесика ще играят за пръв път извън родината си, докато съотборничката им Сюзън вече има един сезон в турското първенство.

Американски баскетболисткиПървият официален мач на женския баскетболен тим на Хасково е на 13 октомври, когато той ще гостува на столичния „Левски„. Във втория кръг момичетата ще почиват, а в третия ще приемат като домакин отбора на „Берое“, стана ясно днес.

Като най-голям трансферен удар ръководството на „Хасково 2012“ приема привличането на 31-годишната Наталия Топалова от „Монтана“, която е отказала предложения от Русия.

Около опитната състезателка ще се гради ядрото на местния тим, в който ще бъдат картотекирани и няколко от най-перспективните девойки от хасковската школа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Дида
Дида
15.09.2012 15:06 15:06

Тези момичета крикет ли ще играят или бейзбол.Станков намери треньор за тези момичета понеже настоящата нестава.Тя чете от книгата за баскетбол още как се тренират баскетболистки.

Back to top button