Хасково

Тежка нощ в РИК – Хасково, повторно броене в 6 секции заради грешки

Тежко е преминала нощта с приемането на протоколите и изборните книжа от секциите в спортна зала „Дружба“, съобщи за Haskovo.info председателят на РИК – Хасково Добромир Якимов.

Има много сгрешени протоколи – бъркат се преференции и други контроли. В 6 секции се е наложило събирането на целите комиси и повтороно броене на бюлетините, защото грешките са засегнали действителниите гласове. Това допълнително забавя процеса.

Към 9 часа в зала „Дружба“ още има много членове на секции, които не са предали протоколите. Някои спят по седалките. Снощи е имало хора, на които има е прилошало.

РИКОчаква се обработката на протоколите да приключи в ранния следобед.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Петров
Петров
11.06.2024 14:51 14:51

Така се получава, защото повечето членове на сик са селски пръчки, не могат да съберат две числа на кръст, отиват там неподготвени само и само да вземат по 200 лева хонорар.

Петров
Петров
11.06.2024 14:52 14:52

И никакъв контрол от никъде.

Back to top button