Спорт

„Виолена“ с отлични класирания при мъжете и жените

Хасковският клуб по аеробика „Виолена“ постигна отлични класирания при мъжете и жените през първото полугодие.

В края на май се проведе 33-ото издание на Световната Купа по Спортна Аеробика „SUZUKI WORLD CUP 2024“, която се проведе в Йокохама, Япония. В надпреварата взеха участие над 200 състезатели от 22 държави.

Тихомир Баротев в тандем с Борислава Иванова и Антонио Папазов от СК „АМД“ – Пловдив при изключителна конкуренция от 18 тройки, спечелиха златен медал.

АеробикаШампиони от 16-ото Държавно отборно първенство за мъже и жени, провело се през уикенда в Пловдив станаха състезателите на КА „Виолена“ – Лиляна Димитрова, Стела Божинова, Никол Стоименова, Мария Калайджиева, Симона Иванова.

АеробикаСъстезателките на „Виолена“ бяха безапелационни и спечелиха заслужено отличието в конкуренция от 9 спортни клуба от цялата страна и над 40 участници. С две точки разлика от вторите СК „Ахат М“ – София състезателките доказаха класата си, доволни са от треньорското ръководство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button