Хасково

След две седмици ВиК оправя авария на ул. „Асенова крепост“

ВиК авариятаТечът на вода на ул. „Асенова крепост“, в отсечката между ул. „Георги Кирков“ и Езиковата гимназия, днес ще бъде отстранен.

От сутринта екип на ВиК – Хасково е на мястото на аварията. „Става въпрос за спукана тръба. Спиране на водата се налага за малко и то само на живеещите на ул. „Асенова крепост“, уточни Добромир Митев, който в момента заместна началника на район Хасково.

Haskovo.info припомня, че според читатели течът на вода е продължил близо две седмици. Хората сигнализирали ВиК – Хасково. Работниците дошли, огледали теча и си тръгнали. 

След като Haskovo.info се свърза с водното дружество от там изпатиха екип на място. Първоначално работниците не успели да определят къде е точно мястото за разкопаване с наличната техника, тъй като през деня било шумно. Добромир Митев обеща вечерта, когато е по-тихо, екипите на ВиК да отидат отново на ул. „Асенова Крепост“, за да установят къде е спуканата тръба.

Тази сутрин започна разкопаването и до края на работния аварията ще бъде отстранена.

ВиК аварията ВиК аварията

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button