Регион

Клаксони на недоволни гастарбайтери огласиха границата – ВИДЕО

Капитан АндреевоСъс звук на клаксони през няколко минути става преминаването през граничен пункт Капитан Андреево днес. Причината е огромният трафик от гастарбайтери, които се връщат от Турция към Западна Европа след отпуските си.

Заради тях преминаването през границата отнема между един и два часа. Чакането по опашките изнервя пътуващите и през няколко минути те надуват клаксоните в знак на протест.

Читатели на Haskovo.info се оплакаха, че на българска територия не работят всички трасета за вход от Турция и това допълнително забавя обработката на автомобилите. Най-много според тях се чака на последното гише, където се плаща задължителната такса за дезинфекция от 5 лева.



Капитан АндреевоВ потока от автомобили служителите на ГКПП Капитан Андреево са задържали 19-годишен турски гражданин, укрит в багажник на автомобил. Той бил открит при последната проверка от граничните полицаи. Всички пътуващи в автомобила са задържани.

Митническите инспектори на пункта пък открили 16 папагала от вида „Корели“, упоени и скрити в багажника на жена от Ямбол на излизане от България. Тя обяснила, че отглежда папагалите в дома си и ги пренася за подаръци на роднини в Турция.

Според митничарите птиците са традиционен подарък между влюбените Турция, поради което са много по-скъпи в южната ни съседка. Папагалите са настанени във ветеринарен терминал на Капитан Андреево.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ne...........
ne...........
02.09.2012 20:49 20:49

Недоволни били………… Къде се намирате бе ооооо! Колко български майки останаха без деца заради рисковите ви изпреварвания и незачитане на всякакви правила. Колко хора загинаха. Или трябва да се научат да спазват правилата, или да им се забрани да минават от тук! И клаксоните натискали, къде са полицаите питам аз? След като нямат право да ги използват там. Защо не са санкционирани? Убийци!

Back to top button