Хасково

„Тангра“ подгрява гостуването на Кристина Димитрова и Орлин Горанов в Хасково

Дни на ХасковоПразничните прояви по повод Деня на Хасково – 8 септември стартират днес с откриване на новата детска градина №4 „Ежко Бежко“ в 10:00 часа. Както Haskovo.info вече писа забавачката ще се помещава в дом „Надежда“ и е с капацитет 100 деца. 

Половин час по-късно на пл. „Свобода“ най-малките хасковлии ще могат да се насладят на премиерата на кукления спектакъл „Пеперудена магия“.  

11:00 часа на паркинг „21 век“ ще бъде открито изложението „Произведено за нас“. За 11:30 на пл. „Атлантически“ е насрочена инициативата „Разгледай старо Хасково“.

Вечерта празничната програма продължава с концерти. От 18:00 часа на пл. „Свобода“ ще свири Народния оркестър при община Хасково. Заедно с тях ще играят танцьорите от Фолклорен танцов ансамбъл „Южняци“ при НЧ „П. К. Яворов“ с ръководител Васко Димов.

От 19:30 часа на площадка „Спартак“ концерт ще изнесе балетна формация „Тангра“. Възпитаниците на Дорина Инджова ще танцуват половин час преди концерта на любимците на няколко поколения българи Кристина Димитрова и Орлин Горанов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Знаещ
Знаещ
03.09.2012 11:23 11:23

“ Южняци“ не е детски ансамбъл

grajdanin
grajdanin
04.09.2012 0:50 0:50

Учудващо и обидно е световно известния балет „ТАНГРА“ да бъде подгряваща група ! Той е донесъл безброй златни отличия на нашия град ! Този състав има главозамайващи постановки и може да изнесе прекрасен самостоятелен концерт пред хасковската публика ! Още повече , че в него участват наши хасковски деца-таланти ! Грях за тези които са ги принизили до подгряващи …

Back to top button