Хасково

Два хасковски квартала с нарушено водоподаване заради монтаж на кран

Два квартала в Хасково ще са с нарушено водоподаване днес, съобщават от ВиК.

Това са „Хисаря“ и „Младежки хълм“. Причината за проблемите с водоснабдяването е монтаж на нов спирателен кран по водопроводната мрежа към двата квартала.

Haskovo.info припомня, че преди седмица заради същата причина беше спряна водата в района на кварталите „Хисаря“ и „Македонски“.

Спират водата на два хасковски квартала за монтаж на кран

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Пипи
Пипи
13.06.2024 9:45 9:45

Имаме деца,които ходят на училище,ние ходим на работа.Парфюмите не вършат работа.Предлагам да ни предоставят място за къпане поне,все някъде има служебни бани.Не са големи изискванията ни.Срамота е цяла седмица да не можеш да се изкъпещ,изпереш и да поддържаш елементарна хигиена.Толкова сме богати,че минералната вода почнахме да я използваме за тоалетна и баня.

Didi
Didi
13.06.2024 10:49 10:49

Въпреки, че Хисаря е без водоснабдяване от четири дни, хасковските новинарски сайтове за пръв път отразяват темата днес.

Предразсъдъците са окончателно ясни. 🙂

Щон
Щон
13.06.2024 20:39 20:39

ДО ГУША НИ ДОЙДЕ ОТ НЕКАДЪРНИЦИТЕ ОТ ВИК СУШАТА В ХАСКОВО Е ЦЕЛОГОДИШНА ТАЗИ ОЛИГОФРЕНСКА УПРАВА НА ВиК ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗРИТАНА ЧАС ПО СКОРО

Back to top button