Регион

Четирима са ранени за ден при катастрофи в Хасковска област

Три катастрофи с четирима пострадали са станали вчера в Хасковска област, съобщават от полицията.

Както Haskovo.info писа, на пътя Хасково – Харманли се преобърна цистерна с втечнен газ. В 17:30 часа авариралата цистерна е била теглена от автомобил на Пътна помощ. Цистерната е ударила товарен Мерцедес с 54-годишен турски водач, преобърнала се е на платното и е блъснала лек автомобил Сеат, шофиран от 63-годишен хасковлия.

Пострадал е водачът на цистерната от асеновградското село Долнослав, който е прегледан и е изписан за домашно лечение.

Сутринта на кръстовище в Харманли 24-годишен с Шкода е ударил Фолксваген, шофиран от 38-годишен мъж. Пострадал е по-възрастният водач, който е прегледан и е изписан за домашно лечение.

В 19 часа на третокласен път в посока хасковското село Александрово 21-годишен от село Узунджово е загубил контрол над БМВ преминал е в насрещното и се е преобърнал в канавка. Ранени са шофьорът и 20-годишен негов съселянин, пътуващ в колата, които също са изписани за домашно лечение след преглед.

В района на Харманли е задържан 26-годишен молдовец, който е карал товарен Фиат след употреба на кокаин. Отказал е да даде кръвна проба.

В Димитровград 48-годишен хасковлия е хванат да кара товарен автомобил Форд с прекратена регистрация заради липса на застраховка „Гражданска отговорност“. Съставен му е акт.

Закъсала на пътя цистерна се обърна при опит за изтегляне, удари кола и тир

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button