Регион

Петима в ареста за кражби

ПолицияДвама харманлийци на 19 и 29 години са задържани за кражба на гориво в село Момково, съобщават от Областната дирекция на МВР. Те са присвоили 3 туби с гориво – 22 литра нафта и 11 литра бензин от гаража на 40-годишен мъж.

За кражба на гориво са задържани и двама трактористи. 65-годишният собственик заявил, че от машините му липсва гориво и моторно масло. След проверка на къщата на един от заподозрените в село Голямо Асеново са намерени 175 литра дизелово гориво и 30 литра моторно масло в туби. Срещу работниците е образувано досъдебно производство.

38-годишен харманлиец е задържан за кражба от магазин, след като в края на изминалата работна седмица служителка там е съобщила за откраднати 400 лева от портмонето й. 

ве кражби са регистрирани през денонощието. Първата е от офис на фирма, намираща се на улица „Княз Борис“ в Хасково, в който е проникнато през отворен прозорец и са откраднати 40 лева и 2 телевизора, на обща стойност близо 2000 лева. Втората кражба е от гараж в свиленградското село Момково, откъдето са взети електрожен с комплект кабели, подвижна лампа с кабел и удължител.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button