Хасково

Николай Вълчев стана почетен гражданин на Хасково, Илка Александрова с почетен знак

Дългогодишният директор на Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Хасково Николай Вълчев беше удостоен със званието „Почетен гражданин“ на Хасково.

След таен вот от общинските съветници пожарникар №1 на Хасковска област получи 32 гласа при необходими 26.

Вълчев благодари на общинските съветници и изрази удовлетворението си, че работата на пожарникарите е се оценява от обществеността. Той посочи, че в пожарната работят достойни мъже и жени, които се грижат за безопасността на обществото. „Оставям добре подготвен и мотивиран екип“, заяви пред общинския съвет Вълчев.

Николай ВълчевHaskovo.info припомня, че Николай Вълчев се пенсионера през миналия месец и беше ритуално изпратен от колегите си.

28 от местните парламентаристи гласуваха за предложението народната певица Илка Александрова за получи отличието „Почетен знак на Хасково“.

НаградаКакто Haskovo.info писа, през май Александрова получи почетния плакет на Областна администрация – Хасково за своя 50-годишен творчески юбилей.

Званията и отличията се връчват традиционно на тържествената сесия за празника на Хасково – 8 септември.

Пожарната в Хасково с нов директор, Николай Вълчев излиза в пенсия след 36 години в борба с огъня

Изпратиха ритуално шефа на пожарната за пенсионирането му – ВИДЕО

Предлагат пожарникар №1 на областта за Почетен гражданин на Хасково

Певицата Илка Александрова получи плакет за 50-годишния си творчески юбилей

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Калин Драганов
Калин Драганов
14.06.2024 21:40 21:40

Присъствах на сесията днес. Тоя пожарникар как така е знаел, че ще бъде гласуван от Общ съвет и, че за рождения си ден ще има „изненада“. Толкова нагласено….Александрова е почетния гражданин, избрана от Бог и българите по света, реклама за Хасково по цял свят.

Анонимен
Анонимен
14.06.2024 22:51 22:51
Отговор до  Калин Драганов

Беше обявено преди няколко седмици, че ще бъде гласувано предложението. Не е знаел преди това и затова е било изненада за рождения му ден и пенсионирането. Предложението е на инициативен комитет.

Величко
Величко
15.06.2024 9:50 9:50
Отговор до  Анонимен

А не беше ли редно да бъде гласувано това решение от легитимно и законно избран общински съвет,че тоя настоящия не е в правомощията си да гласува нищо друго освен оставките си.

пожарогасител N1
пожарогасител N1
16.06.2024 0:32 0:32

Само да попитам: тоя „пожарникар“(цял живот седял на стол) какво точно е направил за Хасково?! А кой каунь го е предложил?!🤣

Back to top button