Хасково

Колоездене, изложби и концерти във втория празничен ден

Дни на ХасковоСъс състезание по приложно колоездене за деца стартира втория празничен ден от програмата за Деня на Хасково – 8 септември. Началото на надпреварата е 9:30 часа, а мястото – паркинг „Аида“.

Час по-късно в Регионалния исторически музей ще бъдат открити три изложби – Фотографии „Хасково – моят град“, „Богородица – закрилница на Хасково“ и „Хасково – зеленият град на България“.

От 17:00 часа в Младежкия център ще започне Поетичен спектакъл „Хасково в стих“ на Радетелски Клуб към Славянска Академия и Клуб на дейците на културата.  

В 18:00 часа на пл. „Свобода“ ще започне съвместния концерт на  Ансамбъл за народни песни и танци „Китна Тракия“ и фолклорен танцов ансамбъл „Хасково“. 

о-късно проявите продължават на площадка „Спартак“. Там пред хасковлии ще се представят възпитаниците на балетна формация „Рона“ и Клуб по спортни танци „Хасково“. Веднага след тях ще свирят група „Teophoria“ с вокалист Теодор Койчинов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button