Хасково

Пак се подпалиха Кенанските гробища край Хасково – ВИДЕО

ПожарътЗа втори път тази година се подпали гробищния парк в местността Кенана край Хасково. Огънят лумнал около 16:00 часа днес. Сигнал за инцидента подал собственикът на близкия комплекс „Фантазия“ Румен Балкански.

В суматохата директно позвънил на началника на Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението“ комисар Николай Вълчев. Минути след това на място пристигнали два екипа огнеборци. 

Според свидетели пламъците са тръгнали от черния път, който свързва Кенана с кв. Куба. По-всяка вероятност искрата е пламнала от хвърлен фас от преминаващ автомобил.

ПожарътДо идването на огнеборците огънят бе прехвърлил черния път в посока Тенис кортовете, но огнеборците бързо овладяха фронта и продължиха да гасят тревите в пространството под гробищния парк. Кълбетата дим се виждаха отдалече.

Не минава година без гробищата да се запалят„, коментираха минувачи. Haskovo.info припомня, че това е вторият голям пожар в гробищния парк на Кенана.  Първият бе на 19 август. Тогава незагасени свещи или кандила станаха причина за лумването на огъня.



Пожарът
Пожарът
Пожарът
Пожарът

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
04.09.2012 19:34 19:34

Няма ли край тая ганьовщина???

Back to top button