Хасково

Кичка Бодурова ще пее за хасковлии тази вечер

Дни на ХасковоКонцерти на Кичка Бодурова, група „Мистик“ и фолклорен ансамбъл „Златна Тракия“ са включени в третия празничен ден от тържествата по повод Деня на Хасково – 8 септември.

Началният час на проявите е 19:30 часа , а мястото – площадка „Спартак“.

От 18:00 часа на площад „Свобода“  своя поздрав към хасковлии и гостите на града ще отравят Духовия оркестър към община Хасково и Мажоретния състав.

Днешния празничен ден ще стартира в 9:30 часа с футболен турнир на комплекс „Тенискортове“. Час по-късно  в зала „Дружба“ ще започне състезание по силов трибой. За децата Младежка работилница ще отвори врати от 10:00 часа на пл. „Свобода“.

В програмата са включени още изложба „Хасково и Балканската война“, представяне на библиография „100 год. Балканска война и справочник „Почетни граждани на Хасково“. 

От 17:30 часа в галерия форум ще бъде открита изложба – живопис на Юри Буков и Христо Христов – Йошката, организирана от Съюза на колекционерите в България, галерия „Ромфея“ – Пловдив.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Who cares ?
Who cares ?
05.09.2012 12:23 12:23

Магоретния състав ?!?!

Back to top button