Спорт

8 отбора играят футбол на Кенана, 7 делят 700 лева на силовия трибой

Дне на Хасково8 отбора от региона се включиха във Футболния турнир, организиран от общината по повод Дните на Хасково.

Възпитаниците на „Хасково 2009“, „Асти – АБ“, Спортен клуб „Слънце“, „Стамболово“, „Харманли 04“, Спортен клуб „Слънце – Хасково“ и „Димитровград 1947“ ще играят за призовите места цял ден днес на двете игрища на комплекс „Тенискортове“.

Дне на ХасковоВ първия кръг отборите са разделени на четири двойки, като победителите преминават към втори кръг, където ще се борят за призовата тройка. 

Победителите ще получат купи и екипи. За всички участници са предвидени топки, съобщи за Haskovo.info сътрудникът към Областния съвет на БФС Георги Попиванов.

 

Дне на Хасково
Дне на Хасково
Дне на Хасково
Дне на Хасково

 

Дне на ХасковоВ същото време в зала „Дружба“ започна състезание по силов трибой. Интересът към надпреварата бе почти никакъв. Едва 5 състезатели от хасковския клуб „Бяла мечка“ и двама от софийския PVL се отзоваха на поканата на организаторите.

Като причина за слабия интерес треньорът на хасковските състезатели Живко Архондев изтъкна поскъпването на цената на бензина. Така на практика само един от участниците няма да се добере наградния фонд, който е на обща стойност 700 лева. 

Победителят ще си тръгне с плик с 250 лева. За второ място наградата е 180 лева, за трето 120 лева, за четвърто – 70 лева, за пето – 50 лева, а за шесто – 30 лева.

Дне на Хасково
Дне на Хасково

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button