Хасково

Втори задържан за кокаина на Капитан Андреево

Още един мъж е задържан за контрабандата на 3.510 кг. кокаин на стойност 730 080 лева на ГКПП „Капитан Андреево“.

Хасковският окръжен съд задържа под стража 39-годишния Стефан Иванов, който е с обвинение за подбудител и помагач на вече арестувания 22-годишен Стоян Маринов от Сливен. Последният беше задържан на 11 юни на пункта, защото в тайник в колата му бяха открити пакетите с дрогата. Той се опита да влезе в Турция.

Мярката на Стоян беше гледана от хасковския съд при закрити врати на 14 юни, когато обвинение е получил и Стефан. Днешното дело също беше при закрити врати, за да не бъде изнесена следствена тайна.

Според съда са събрани доказателства за извода, че автор на престъплението е Стефан Иванов. Той не е осъждан, но има висящо наказателно производство за дрога.

Ако бъде признат за виновен го грози затвор от 15 до 20 г. и глоба от 200 000 до 300 000 лева.

Според хасковските магистрати постоянният арест е единствената адекватна мярка, която да осигури присъствието на обвиняемия в производството и при извършване на процесуалните действия по разследване.

Определението подлежи на обжалване и протест пред Апелативен съд – Пловдив.

Задържаха 22-годишен с 3.5 кг. кокаин в колата

Гледат при закрити врати мярката на 22-годишния, задържан с 3.5 кг. кокаин

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
коко
коко
17.06.2024 21:26 21:26

тровят децата ви тея боклуци…баси и правораздаването…

коко
коко
18.06.2024 12:27 12:27

тоя се е нашарил като полицай . Защо новия директор на М В Р не вземе отношения към служителите които са се нашарели като някои мутри със бради . Това ли е новия модел на полицая г н министър на вътрешните работи.

Истината ще излезе на яве!!
Истината ще излезе на яве!!
19.06.2024 7:07 7:07

Помагач? Подстрекател? Ако някой каже на въпросното лапе ,да се хвърли от 8ми етаж ще се хвърли ли? Хайде моля ви се
… Интересно ми е кой е адвоката на Стоян? И кой го праща и кой ще поеме разноските 🤔 случайно е изтекла малко информация… Адмирации за работата ви…но не сте в правилна посока!!! 😊 С приятелка наркоманка … Многобройни пъти издирвана от полицията защото е бягала от тях… Момичето има нужда от пари … Трябва да си плати пикото… Цигарките..кафенцата и така момчето яко хлътнало по нея… (Дори не е баща на детето и „) Прави всичко възможно момичето да не е лишено от нищо .. интересен начин на живот.. момче на 22 г с хиляди левове кредити и да подчертая чака дете ,което не е от него… О той много добре знае това 🤣 колко мога да напиша още..но за сега ще запазя мълчание… Който лъже рано или късно се оплита в лъжите си! Всичко е въпрос на време!!

арес
арес
22.06.2024 19:29 19:29

ха.. някой е засегнат твърде лично….

Back to top button