Хасково

Кичка Бодурова пя за хасковлии тази вечер

Дни на ХасковоЕдна от най-известните български естрадни певици и една от най-популярните българки в чужбина Кичка Бодурова пя на хасковска сцена тази вечер.

Дамата, която е родом от Бургас и зад гърба си има 21 издадени албума, поднесе своя поздрав към жителите и гостите на града за празника на Хасково – 8 септември.

Освен успешна кариера в България, Кичка Бодурова се радва и на невероятен успех и в Гърция. Затова тази вечер в репертоара й присъстваха както български естрадни песни, така и гръцки сиртакита. Те бяха посрещнати с аплодисменти от публиката, която почти напълни площадка Спартак.

Преди Кичка Бдурова концерт изнесоха група „Мистик“ и фолклорен танцов ансамбъл „Златна Тракия“.

Дни на Хасково Дни на Хасково
Дни на Хасково Дни на Хасково
Дни на Хасково Дни на Хасково
Дни на Хасково Дни на Хасково

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

13 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Posetitel
Posetitel
06.09.2012 0:20 0:20

Благодарим за Кичка Бодурова ! Душата на зрителите напълни ! Тази певица остаряване няма , все по-добре изглежда и много хубаво пее ! Отдавна публиката не беше гледала такъв стойностен концерт ! А този ансамбъл преди това беше един миш-маш , не ми хареса , някои да не бяха от махалата , така ми изглеждаха , само се размятаха по тая сцена . Пък и другото след тях беше безинтересно . Трябваше целия концерт да си е на Кичка Бодурова – прекрасна е. Благодарим още един път на организаторите !!!!!

FAKE_admin
FAKE_admin
07.09.2012 8:00 8:00

тук има мнения от „различни“ хора но от еднакви IP адреси! някой се опитва да формира мнение или да си прави реклама чрез коментарите…

Родител
Родител
06.09.2012 21:57 21:57

И защо трябва да благодарим на общината , че е благоволила да пусне местните талантливи деца? То оставаше и да не ги пусне .Друг е въпроса ,че те вършеха подгряваща работа – да събират публика на площадката . А тази година на концертите на площада имаше много повече хора от спортната . Особено на концерта на ансамбъл „Хасково“ – целия площад беше препълнен .Но някой не си беше свършил работата и разкованите дъски на сцената подскачаха заедно с изпълнителите. Сцената не беше почистена и се вдигаше прах? Това не прави чест на отговорниците от общината и за това ли да им благодарим !? Пък че преобличането ставаше пред очите на публиката е нередно ,изпълнителите от тракийския ансамбъл са големи хора ! Обидно ми е заради дъщеря ми ,която е певица ! Малко повече уважение !

Анонимен
Анонимен
06.09.2012 20:43 20:43

ТОВА НЕ Е ЛИ ОБЛАСТНАТА ИРЕНА УЗУНОВА ДЕТО ПЕЕ НА СЦЕНАТА ЗА ДА ПОЗДРАВИ КМЕТА И ГРАДА???

Анета Балтова
Анета Балтова
06.09.2012 17:49 17:49

Относно коментарите със заглавия „Третата вечер“, „Учуден“ и „???“! За присъствието на Кичка Бодурова, няма какво да се коментира. А да благодарим на Община Хасково, че даде възможност да се насладим на прекрасните и песни от близо. Ще пиша нещо, което би засегнало много хора, но не ме притеснява това! Публиката…, изниза се на половина, преди да запее Кичка Бодурова…!!! А когато пее на площада някой от пайнерите и преди тях играят или пеят талантливи дечица от нашия град и то без пари, гражданите прииждат да слушат и гледат на тълпи след като децата са приключили изпълненията си. Ето, това е. Такова ни е отношението към нашето, красивото, към децата ни! Жалко, но и така възпитаваме, затова е разминаването. За участието на ансамбъл “ Златна Тракия“, трябва ли да стои въпрос за етноса, децата са на Хасково и това е истината! Нищо друго не е важно!!! Една е думата за представеното от тях на „Спартак“ – ПРЕКРАСНО! Такива са и другите наши хасковски ансамбли – „Китна Тракия“ и „Хасково“ и ние трябва само да се радваме, че ги имаме! Благодарности на техните ръководители за труда им. А вие господа и госпожи – щом можете повече от тях, покажете се, да видим и вас ! Радвам се, че Община Хасково не забравя, че децата на града ни са всичко и много талантливи, затова са и приоритет и ни ги показва винаги ! Извинете за моята откровеност!

Анонимен
Анонимен
06.09.2012 17:03 17:03

Златка Тимонова е единствения професионален хореограф в Хасково! Успех!

Славей Кирчев
Славей Кирчев
06.09.2012 14:26 14:26

В този ансамбъл който игра танцуваха и ццигънчета , той смесен ли е ?

Vanina
Vanina
06.09.2012 13:49 13:49

Очаквам с нетърпение Николай Славеев .

Ренета
Ренета
06.09.2012 13:31 13:31

Аз присъствам всяка вечер на всички концерти на площадката . Досега най-много ми хареса балет “ Тангра “ от първата вечер и Кичка Бодурова снощи . То си личеше и по публиката и по нейните овации кое се харесва от народа ! Снощи Кичка беше посрещната като богиня , средното поколение много я харесва и обича да я слуша ! На мен направо ми настави живота !!!

zritel
zritel
06.09.2012 9:39 9:39

Прекрасен концерт! Игра , ритъм , талант! А за зрителя – наслада от всичко това! Браво момичета и момчета! Вие показахте , а ние ви видяхме , че можете много, много ! Поздравления за ръководителката ви, Златка Тимонова! Който го прави с любов – резултатът е такъв!

Поздравления! Бяхте невероятни! Както винаги – вие правите празника и създавате настроението! Уникални! Специални аплодисменти за сърцатата ръководителка – Златка Тимонова!

Анонимен
Анонимен
06.09.2012 9:07 9:07

тъпотия до шия

Gost
Gost
06.09.2012 0:32 0:32

“ Мистик“ + Кичка Бодурова = страхотна комбинация за един концерт, но…… нещо не разбрах каква беше ролята на този състав в началото. И каква е логиката на организаторите на този концерт да смесят фолклор / и то деца/ с формация като „Мистик“ и певица като Кичка Бодурова. Май някой не е помисли добре като е подреждал програмата…?

Haskovo.info
Haskovo.info
07.09.2012 10:33 10:33

Има три коментара от IP-то на „FAKE_admin“. Останалите са от различни IP адреси.

Back to top button