Любопитно

Майсторски класове с професионалисти от киноиндустрията в Хасково

Майсторски класове, водени от професионалисти в киноиндустрията ще се проведат от 5 до 7 юли в Хасково, съобщават от общината.

Предизвикателството за всички филмови ентусиасти на възраст между 16 и 23 години ще се проведе в зала „Хасково“.

„Предизвикателството“ е възможност за всеки, който се интересува от света на киното да покаже и развие своя талант. Участниците ще имат възможност да попият от опита на Силвия Петкова – актриса, Георги Иванов – сценарист, Кристина Верославова – актриса, Николай Мутафчиев – продуцент, режисьор, актьор и Николай Урумов – продуцент.

Майсторските класове ще обхванат различни сфери: кинорежисура, продуцентство, сценарно писане, операторско и актьорско майсторство.

След класове започва истинското предизвикателство. Отборите ще имат за задача да създадат късометражен филм с дължина до 10 минути само за 24 часа. Темата на филма ще бъде изтеглена непосредствено след майсторските класове.

Всеки отбор, успял да приключи снимачния процес навреме, ще има възможност да представи своя филм пред публика на официалната прожекция. Отборът победител, избран от менторите, ще спечели голямата награда от 1 000 лв. и ще се състезава за националната награда.

За повече информация и регистрация – ТУК.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button