Хасково

„Царицата на чардаша“ препълни залата на „Заря“

Оперета в ХасковоОперетата „Царицата на чардаша“ препълни залата на читалище „Заря“ тази вечер. Представлението е част от празничната програма за Дните на Хасково.

На сцената на читалището солистите на държавната бургаска опера представиха истински спектакъл, а оркестърът впечатли по-младите хасковлии, които не бяха виждали в близките години подобно разположение на музикантите – в основата на сцената.

Стотиците гости в залата останаха доволни от видяното и чутото, но не харесаха липсата на достатъчно места за всички желаещи. Според тях представленията е трябвало да бъдат поне две или да се играят например на пл. „Спартак“, където има много повече място за публика.

По-късно вечерта продължи с концерт на Николай Славеев.

 Оперета в Хасково  Оперета в Хасково
 Оперета в Хасково  Оперета в Хасково
 Оперета в Хасково  Оперета в Хасково

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
propusnal
propusnal
06.09.2012 23:11 23:11

И кой „УМНИК“ измисли това интересно представление да може да се гледа от толкова малко хора, а на големите сцени, където има място за всички желаещи да гледат да има БЛУДКАШИ? МНООООГО УМНО 🙁

Васко
Васко
07.09.2012 12:27 12:27

Програмата подрежда отдел култура в Общината и по точно Венета Въжарска . Обърнете се към нея да я питате .

grajdanin
grajdanin
07.09.2012 12:40 12:40

Най-хубавите неща ги набутаха на тясно и не можаха да ги гледат хората , а на спортната площадка цели сектори бяха празни . Разбира се ,че на чалгата последната вечер ще се напълни с тинейджъри , но това ли е целта . Някои не си разбира от работата и трябва да бъде УВОЛНЕН заради това !!!!

Back to top button