Хасково

Балетисти и „Сигнал“ в предпоследната празнична вечер

КонцертътТанцовият спектакъл Viva la Dance на димитровградския балетен център „Галаксико“ с участието на премиер-солисти на Софийската опера и балет и концерт на група „Сигнал“ събра хасковлии на площадка „Спартак“ в предпоследния ден от празничната за Хасково седмица, посветена на 8 септември.

Танцьорите на „Галаксико“ представиха спектакъла заедно с премиер-солистите Дарина Бедева, Марта Петкова, Росен Канев и Никола Хаджитанев. На финала на сцената беше разгънато огромен трибагреник.

Веднага след това публиката се наслади на изпълненията на Данчо Караджов и група „Сигнал“. Концертът им започна с песента „Липсваш ми“ и зарадва меломаните от града на Богородица ден преди празника.

 Концертът  Концертът
 Концертът  Концертът
 Концертът  Концертът

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Няма значение
Няма значение
08.09.2012 3:40 3:40

Бях там на първия ред концертът беше невероятен галаксико бяха много добри а за Сигнал нямам думи всичко беше супер!

Sofia
Sofia
08.09.2012 9:20 9:20

Браво на “ Галаксико “ , браво на Данчо Караджов ! Хубав концерт ! Имаше по нещо хубаво за всяка категория зрители . Но ми прави впечатление ,че колкото наближава кулминацията на празника , все по-малко хасковски състави участват !? Беден ли е откъм тази страна градът ни или неоценен !? Или чуждопоклонничеството надделява ! Нашият балет “ ТАНГРА “ е равностоен на димитровградския , даже и по-добър ! НО НА ПРАЗНИЦИТЕ НА ДИМИТРОВГРАД НЕ ПРЕДПОЧЕТОХА ХАСКОВСКИ СЪСТАВИ , А СВОИТЕ !? Това не е на добро , липсва самоуважение на нашия иначе прекрасен град ! Ако някои там не уважава нашето ,местното , да си хваща пътя ! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ХАСКОВО И НЕКА БОГОРОДИЦА БДИ НАД НЕГО !

Back to top button