Хасково

Хасковските русофили на национален събор

Движение РусофилиНад 200 души от Хасково, Димитровград, Свиленград, Узунджово и други селища на Хасковска област заминаха тази сутрин за язовир „Копринка“ край Казанлък. Там ще се състои 9-ият национален събор, организиран от Националното движение „Русофили“, което е радетел за развитието на българо-руските политически, икономически и културни отношения.

Традиционната проява тази година е посветена на 135-годишнината от началото на Руско-турската освободителна война. На връх Шипка ще има панихида в памет на загиналите в боевете . Старозагорският митрополит Галактион ще отслужи литургия в храм-паметник „Рождество Христово“ в град Шипка.

Голям концерт ще изнесе популярният певец Бисер Киров.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
08.09.2012 16:05 16:05

ХАСКОВСКИТЕ ГЕРМАНОФИЛИ ОТПЪТУВАХА ЗА СОФИЯ НА СРЕЩА С ТРИМА ГЕНЕРАЛИ НА ВЕРМАХТА.И ТРИМАТА СА НА ПРЕКЛОННА ВЪЗРАСТ-94,96 И 97 ГОДИНИ.ТЕМА НА СРЕЩАТА ЩЕ Е ДОПУСНАТИ ГРЕШКИ,КОИТО ОБРЪЩАТ ХОДА НА ВОЙНАТА И НАЧАЛОТО НА ЦИГАНИЗАЦИЯТА В ЕВРОПА.

Анонимен
Анонимен
08.09.2012 23:00 23:00

като гледам възрастта на тримата, хасковлиите са ГЕРАНТОФИЛИ!!!

Back to top button