Хасково

Две коли горяха за ден, баба забрави тенджерата на котлона

Пожар в автомобил, илюстрацияДве коли са се запалили вчера, съобщават от Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението“.

Първият инцидент е станал по обяд в Харманли на ул. „Янко Сакъзов“. Заради късо съединение е възникнал пожар в лек автомобил „ВАЗ 2101“. До идването на огнеборците пламъците са унищожили акумулатора на возилото и част от ел. инсталацията.

Няколко часа по-късно на паркинг пред хипермаркет в Димитровград се е запалил „Опел Астра“. Изгорял е само акумулатора на колата.

Вчера спасителите от областното управление са се отзовали на инцидент с газова бутилка на ул. „Захари Зограф“ в Димитровград. Помогнали са и на възрастна жена, забравила тенджерата под налягане на котлона в Свиленград. Инцидентът се е разминал без сериозни последствия. Спасителите са се отзовали и на повикване за оказване на техническа помощ в шахта на паркинг в центъра на Хасково.

За денонощие огнеборците са гасили още 6 пожара в сухи треви и отпадъци в Хасково, Димитровград, Свиленград, Любимец и Ивайловград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button