Хасково

Секциите вече предават бюлетините в ОИК – Хасково

Първите секции вече предават бюлетините и изборните книжа от вота за общински съветници в ОИК – Хасково, която се помещава в спортна зала „Дружба“.

Първи след края на изборния ден пристигнаха от СИК 152 в МБАЛ – Хасково. Документите им бяха прегледани от един от 11-те екипа на ОИК, след което бяха поети от Информационно обслужване, които са разделени на 10 екипа.

Секциите в община Хасково са 152. В 135 от тях можеше да се гласува и на машина.

СекцииЗа разлика от изборите 2 в 1 на 9 юни, когато резултатите бяха готови в следобедните часове на следващия ден, сега се очаква това да стане по-бързо.

Секции

Изборният ден е преминал без сериозни инциденти, съобщават от полицията. До 19:30 часа са издадени 7 удостоверения за гласуване при изгубен, откраднат, увреден или унищожен документ за самоличност.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Мемедали
Мемедали
23.06.2024 22:39 22:39

Не излизате хора, нали се сещате кой ще ви управлява, браво кауни!

Иванов
Иванов
23.06.2024 22:56 22:56

Хасковлии са си тъпи и тъпи ще си останат.Стоят по пейките в центъра и казват,че няма да гласуват.Тогава няма да се сърдят,че някой друг,който ходи да гласува под строй-ще ни управлява.Срам и позор.Заслужаваме си го.

Борката бетона
Борката бетона
24.06.2024 1:05 1:05

Атаманя се възползва братя Българи осъзнайте сеее

Back to top button