Хасково

Не пуснаха от ареста обвинен в блудство с две деца

Хасковският окръжен съд не уважи молбата за по-лека мярка на 34-годишен мъж, обвинен в блудство с две деца в Димитровград и задържан по стража.

Според прокуратурата в периода от декември 2023 г. до 14 януари 2024 г. той е блудствал с 5-годишната дъщеря на жената, с която живее. На 24 декември миналата година е посегнал и на 7-годишно момиченце, което е дошло на гости.

Обвиняемият е и многократно осъждан за грабеж, кражби, държане на дрога и за убийство, когато е бил непълнолетен.

Според съда обвинението срещу мъжа не е разколебано, а заради обремененото му съдебно минало и лошите характеристични данни има реална опасност той да се укрие или да извърши друго престъпление при по-лека мярка.

Затова към настоящия момент адекватната мярка за неотклонение по отношение на обвиняемия продължава да бъде „Задържане под стража“, за да осигури личното му участие в съдебната фаза на наказателния процес, допълват от ХОС.

Определението подлежи на обжалване пред Апелативен съд – Пловдив.

Задържаха 34-годишен рецидивист за блудство с две деца

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
24.06.2024 11:53 11:53

Изрод !!!

Back to top button