Любопитно

Наградите от „Театър, обичам те!“ отпътуваха за Варна

Наградите от тазгодишното издание на хасковския фестивал „Театър, обичам те!“ отпътуваха към морето.

Отличените актьори са от спектакъла „Клетка за пеперуди“ от Жан Поаре, постановка на Драматичен театър „Стоян Бъчваров“ – Варна, режисьор Атанас Атанасов.

Журито отличи с Голямата награда за Поддържаща женска роля Веселина Михалкова за ролята й на Камий Дьолафоа. Голямата награда за Поддържаща мъжка роля отива при колегата й Велизар Емануилов за ролята му на Готвача Жакоб.

ТеатърВ журито тази година бяха актрисите Силвия Предова и Стефана Дункова, и Станимир Хаджиангелов, който е от редовната театрална публика.

Наградите се връчват за четвърти път. Призьорите получават грамота и специалната статуетка, дело на доц. Емил Бачийски от НХА – София.

Театър„Театър, обичам те!“ приключи вчера, а от днес до 1 юли започва студентския театрален фест „Сцена на края на града“ на открита сцена в парк „Ямача“.

Изграждат сцената за студентския театрален фестивал на „Ямача“

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button