Хасково

Урологията се превърна от най-окаяното в най-луксозното отделение

УрологияРемонт за над четвърт милион лева направи ръководството на МБАЛ – Хасково на четири отделения – Урология, Хирургия, Неврохирургия и ТЕЛК.

На Урологичното отделение е направен цялостен ремонт. Обособени са 7 самостоятелни стаи, всяка от които със санитарен възел, реанимация с три легла, лекарски кабинети, операционни зали и помощни помещения, съобщи за Haskovo.info началникът д-р Димитър Тончев.

Той допълни, че в отделението основен ремонт не е правен от създаването му от 1977 година. В него работят четирима лекари и осем сестри. Капацитетът му е зает на 100%, допълни Тончев.

Урология беше отделението в най-тежко състояние, а сега е най-луксозното, коментира управителят на МБАЛ – Хасково д-р Славчо Близнаков. Ремонтните дейности струват на болницата 125 000 лева. Основен ремонт и обзавеждане за 94 000 лева е направен и на ТЕЛК, която вече се помещава в сградата на АГ отделението. За Хирургия и Неврохирургия са отделени 55 хиляди лева. 

Рязането на лентата на ремонтираните отделения днес и пристигането на апаратът за инвазивна кардиология вчера д-р Близнаков прие като подарък за рождения си ден.

Някои получават парфюм, аз получавам ангиограф. За догодина си пожелавам резонанс и изцяло завършена и ремонтирана болница“, коментира с усмивка д-р Близнаков.

Урология
Урология
Урология
Урология

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ПЕТРОВ
ПЕТРОВ
13.09.2012 16:09 16:09

АБЕ МНОГО ВРЕМЕ НЕ СЪМ ХОДИЛ В ХАСКОВСКАТА БОЛНИЦА НО ЧЕСТО ЧЕТА ПО ВЕСТНИЦИТЕ ХУБАВИ НЕЩА. И ОСОБЕНО ОТКАКТО ДОЙДЕ ТОЗИ СЛАВЧО БЛИЗНАКОВ.ЯВНО ОТ ДИРЕКТОРА МНОГО ЗАВИСИ.

aaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaa
13.09.2012 17:45 17:45

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ВСИЧКИ ОТДЕЛЕНИЯ ВЪВ ВСИЧКИ БОЛНИЦИ ДА СА ТАКИВА!И АКО СЕ ОПРАВИ И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ЩЕ Е СУПЕР!САМО ТРЯБВА ТРОЛОВЕТЕ ОТ МАХАЛАТА ДА НЕ СЕ ПУСКАТ ДА МЪРСЯТ ОТДЕЛЕНИЯТА!ТЕ И БЕЗ ТОВА НЯМАТ ОСИГУРОВКИ!И КОЙ ПАК ПУСНА ТОЯ МОШЕНИК ПОПА ТАМ?ДРУГИ ПОПОВЕ НЯМА ЛИ В ХАСКОВО,ТА НАЙ-ГОЛЕМИЯ МРЪСНИК Е НАВСЯКЪДЕ!?

почитател
почитател
13.09.2012 18:07 18:07

От 1977 г. до идването на СЛАВЧО БЛИЗНАКОВ в Хасково явно саси вземали заплатите шефовете ей така-даром,а и май са си пооткрадвали от финансите. Сега д-р БЛИЗНАКОВ отвори очите на всички.Пожелаваме му много,много здраве и да се задържи по-вече в ХАСКОВО.

пациент долекуван другаде
пациент долекуван другаде
14.09.2012 11:25 11:25

ТО ХУБАВОТО ХУБАВО ,НО АКО НАМЕРИ И ДОБРИ УРОЛОЗИ ЩЕ Е ДОБРЕ! Защото ДОКТОР се става и с шест и с три на релси нали !

лекар
лекар
16.09.2012 13:51 13:51

Не забравяйте екипът! Човекът „в сянка“, който движи стратегията и нещата и който не се показва е д-р Митрев. изключителн професионалист и работохолик.

лекар
лекар
16.09.2012 13:53 13:53

Не забравяйте екипа! Човекът, който прави стратегията и движи нещата на едро е д-р Митрев (бивш зам. министър).
Изключителен професионалист и работохолик.

Ивайло
Ивайло
30.01.2015 22:01 22:01

Ако имате поне малко мозък, не се лекувайте в това отделение!!! Там работят абсолютни некадърници, мислещи само за пари, особено т.нар. началник Тончев. Това не са хора, идете и сами ще се убедите…..

Адел Мелдерис
Адел Мелдерис
26.03.2023 2:01 2:01

Не лукса и ремонтите са приоритетни, ако човешко отношение няма. Та тоя Тончев е отвратителен скот.
Защо по дяволите някои лекари се държат толкова гнусно?
Добре, че е д- р Анчев – вероятно единственият който е призван да бъде лекар, защото първом е човек.
ГОЛЯМ човек и професионалист!

Back to top button