Любопитно

Театралната школа изпраща абитуриенти на „Женско царство“

В театрален маратон влязоха младите актьори от хасковската школа „Арлекин“ с ръководител Румяна Георгиева.

В петък беше премиерата на „Принцесата и свинарят“ от Панчо Панчев, а днес от 18:30 часа в салона на НТС ще се играе „Женско царство“ от Ст. Л. Костов. На премиерата ще бъдат връчени грамоти на абитуриентите от театралната школа.

Дипломират се Александра Георгиева, Димитър Христов, Ина Димитрова, Вяра Граматикова и Габриела Данева. Вяра и Габриела са в школата от 10 г. Александра ще кандидатства „Актьорско майсторство“ в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“.

ТеатърВ сряда ще се играе „Рейс“ от Станислав Стратиев. В четвъртък актьорите заминават за участие на театралния фестивал „Сцена край морето“ в Поморие, където отново ще изиграят „Рейс“.

Натоварената им програма продължава с „Боровинкова тишина“ от Яна Добрева на 1 юли на театралния студентски фестивал „Сцена на края на града“ в хасковския парк „Ямача“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button